Acupunctuur Vruchtbaarheid

Published Dec 31, 20
6 min read

Inleiden Bevalling 39 Weken

Ping is zeer kundig en geeft goede uitleg bij wat ze doet. Ik ben zeer gelukkig met Ping en haar behandeling en ik kan het een ieder aan te bevelen om een behandeling bij haar te ervaren.”Agnes, april 2014 “Voordat ik naar een acupunctuurbehandeling ga, vertel ik mijn vrienden altijd dat ik naar naar Ping ga, ‘The Happy Acupuncturist’ - acupunctuur tijdens zwangerschap.

Maar alle zalfjes haalden niets uit. Uiteindelijk realiseerde ik me dat het eczeem me misschien iets had te vertellen. Wat moest mijn lichaam zo nodig verlaten? Toen ik Ping ontmoette, voelde ik me direct op mijn gemak, Ik het vechten op tegen alles wat me dwars zat. Na haar acupunctuurbehandeling en wijze woorden voel ik de energie weer door mijn lichaam stromen.

Bevalling Opwekken Ervaringen

Deze klachten doen zich al sinds jaar en dag voor. De laatste keer dat ik zo’n aanval kreeg was ongeveer 2 maanden geleden. In een dusdanige vorm dat ik absoluut niet meer rechtop kon lopen. Ik had geen baat bij pijnstillers en spierontspanners. Ik moest mij bedienen van een stok.

Uiteindelijk heb ik voor het eerst in mijn leven gekozen voor een acupunctuurbehandeling en ben ik terecht gekomen bij de praktijk voor traditionele Chinese geneeswijze van Ping Shu Yuan aan de Valkenboslaan 326 in Den Haag. De behandeling van Ping en Taco bestond uit een acupunctuurbehandeling en een massage en een kruidenkuur - acupunctuur zwanger worden.

Acupunctuur Bij Angst

Naast deze klachten heb ik ook nog andere klachten. Ping en Taco geven aan dat zij deze klachten stuk voor stuk zullen gaan behandelen. Jaap Kol (62), Den Haag ” Ik had al geruime tijd last van verschillende gezondheidsklachten waaronder vermoeidheid, neerslachtigheid en duizeligheid. Naast het reguliere medische circuit ben ik via via bij Ping Shu Yuan beland.

Acupunctuur ZwangerZwangerschap

Ik was hiermee niet eerder bekend, maar ben zorgvuldig voorgelicht en had een heel vertrouwd gevoel bij de behandeling. Ik beweer niet dat de behandeling een wondermiddel was, maar naar mijn idee heeft het zeker bijgedragen aan mijn herstel. Met name op het vlak van het vinden van rust en het beter luisteren naar het eigen lichaam.

Bevalling Stimuleren

Chinese GeneeskundeZwanger

Niet alleen behandeling met naalden, maar ook positieve woorden, positieve energie en een stralende lach waarmee ik telkens weer word verwelkomd. Ik ga er altijd met een heel blij gevoel vandaan. Ik voel heel veel liefde, warmte en aandacht bij Ping Shu Yuan.”Leoniek Stordiau (52), Leidschendam “Ping en Taco ken ik al vele jaren en af en toe heb ik mogen fungeren als studieobject gedurende hun studie.

Ja, er werd een scan gemaakt en een echo en meer van die zaken. Daarop was weinig schade te zien in ieder geval. Ik bleef wel met een pijnlijke schouder zitten. De specialist zei dat ik er maar aan moest wennen: aan de pijn wel te verstaan en het in mijn geval nog wel meeviel… Ping en Taco boden mij acupunctuur aan om dit euvel op de eeuwenoude Chinese manier te behandelen.

Chinese Geneeskunde Kruiden

Tot op de dag van vandaag geen last meer. Magic of gewoon eeuwenoude ervaring en ondervinding? Beide denk ik.”Jos Kester (61), Den Haag “Ik kom graag bij Taco en Ping. De praktijk is rustig en prettig van sfeer en Taco en Ping nemen alle tijd voor je. Een paar jaar geleden was ik sceptisch over Chinese geneeskunde. menstruatieklachten.Ik was zelf verbaasd over het goede resultaat (acupunctuur afvallen). Later heb ik ook een acupunctuurbehandeling gehad tegen stress. Wederom was ik aangenaam verrast door het effect. Ik heb wel het idee dat zowel kruiden als acupunctuur iets is dat je moet herhalen – maar dat geldt evenzeer voor behandelingen van de ‘reguliere’ geneeskunde.

Acupunctuur Innesteling

Dit in tegenstelling tot de ‘reguliere’ geneeskunde, waar mijns inziens ten onrechte een scheiding wordt aangehouden tussen lichaam en geest. De Chinese benadering is gericht om de balans te herstellen in het lichaam en dat is vaak hoe ik het zelf ook ervaar (vrouwengeneeskunde). Voor wie sceptisch is, maar toch nieuwsgierig wil ik zeggen: probeer het een keer.

Ik ben erg getroffen door de snelle reactie op mijn vraag en door de liefdevolle manier waarop ze me behandelden. De behandelingen hebben mij heel goed gedaan. Ik kreeg minder pijn, ik sliep beter en ik kreeg weer honger. In mijn geval was dat laatste heel belangrijk. Ik voel me dankbaar voor de fijne manier waarop Ping en Taco me hebben behandeld met acupunctuur, massage en het voorschrijven van kruiden.”Naomi Duveen (65), Den Haag “Taco en Ping zijn twee erg vriendelijke mensen, waarbij je in goede handen bent.

Acupunctuur Ivf

Uiteraard was ik lichtelijk sceptisch zoals iedereen dat in het begin wel een beetje is, echter verdween dat in mijn geval direct na het ervaren van een overvloed aan energie en ontspanning na mijn eerste acupunctuurbehandeling. De Qigong lessen zijn tevens aan te raden, waarbij er naast Qigong ook uit verschillende disciplines ontspanningstechnieken wordt geleerd, zoals yoga, acupressuur en meditatie.”Pieter Hup (27), Den Haag “De warme, eerlijke, gulle en professionele behandeling van Ping en Taco en de lessen Qi Gong en meditatie helpen me enorm mezelf gezond en in balans te houden. vrouwengeneeskunde.

Menstruatieklachten zijn meestal zo minimaal aanwezig dat veel vrouwen hier nauwelijks last van ondervinden. Het komt echter ook voor dat vrouwen er ernstig last van hebben en zelfs enkele dagen niet kunnen functioneren. Menstruatieklachten staan voor een wijde variatie aan met elkaar samenhangende klachten onder invloed van hormoonwisselingen. Dat kunnen zowel lichamelijke als emotionele klachten zijn.

Acupressuur Bevalling

Acupunctuur is een goede methode om deze klachten met succes te behandelen en te voorkomen Symptomen die vlak voor de menstruatie kunnen optreden Voor het begin van de menstruatie bouwt zich in de onderbuik een spanning op die op zichzelf heel natuurlijk is. Maar bij sommige vrouwen is deze stagnatie van energie en bloed onevenredig hoog.

Inleiden Bevalling 41 WekenAcupunctuur Vruchtbaarheid

Bekende emotionele klachten hierbij zijn stemmingswisselingen, depressie en prikkelbaarheid. Op lichamelijk gebied: pijn of kramp in de buik, vermoeidheid, hoofdpijn/migraine, gewrichtspijn, rugpijn die soms uitstraalt naar de bovenbenen of gespannen, pijnlijke borsten of tepels. Vaak treedt een combinatie van deze klachten op. Klachten tijdens de menstruatie De menstruatie is een cyclisch proces waarbinnen een verstoring van de balans kan optreden zodat de menstruatie onregelmatig wordt, te lang aanhoudt of juist te kort duurt.

Baarmoeder Pijn

Helpt acupunctuur mij van mijn menstruatieklachten af? Door het cyclische karakter van de menstruatie kunnen menstruatieklachten heel goed met acupunctuur worden behandeld. Wellicht zal de acupuncturist u bepaalde Chinese kruiden aanraden die ook helpen het lichamelijke en emotionele evenwicht te herstellen. Aanvankelijk zal er wekelijks worden behandeld. acupunctuur voor vrouwen. Een van de aangrijpingspunten is de hormoonhuishouding; u hoeft echter niet bang te zijn dat de behandeling van invloed is op de veilige werking van de pil.

Hierbij wordt besproken of het zinvol is de behandeling op dezelfde wijze te continueren of te volstaan met een behandeling bij de volgende menstruatie. bevalling zet niet door. Veel voorkomende overgangsklachten zijn de opvliegers, maar ook nachtzweten, slecht slapen, vermoeidheid en �moodswings�. Uiteraard ondervindt iedere vrouw op een andere manier last van de overgang.

Acupunctuur Ivf

Over het algemeen kan de acupunctuur goed ondersteunen bij het wegnemen van de symptomen. Het recentste onderzoek, van de VU in Amsterdam en de Universiteit van de School van Maryland van Geneeskunde, combineerde de resultaten van zeven testen bij 1. 366 vrouwen. Zij vonden dat, de vrouwen die acupunctuur ondergingen 65% eerder een succesvolle embryooverdracht hebben.

More from Massage roller

Navigation

Home

Latest Posts

Erkende Reiki Opleiding

Published May 10, 22
6 min read

Thuisstudie Energetisch Therapeut

Published Apr 30, 22
6 min read

Opleiding Holistic Coach

Published Apr 26, 22
6 min read