Een Zalige Massage In Maastricht

Published Jan 18, 21
6 min read

Massage Maastricht - maak een afspraak

Triggerpoint Massage Maastricht - goedkoopMassage Cursus Maastricht - informeer hier

Begin de dag met een koffie of thee, een verse jus, brood met vleeswaren, kaas, jam en zoetigheden, gekookt eitje, croissant en chocobrood.

Word je elke dag opnieuw geteisterd door spijsverteringsproblemen, slapeloosheid, hoofdpijn of rugpijn? Is het de hoogste tijd om je batterijen weer op te laden, je te ontspannen en volledig te ontstressen? Dat is een shiatsu massage echt iets voor jou! Shiatsu wordt niet alleen beschouwd als een volwaardige therapie, het is ook een eenvoudige manier om pijn te verlichten en te genieten van een moment van puur welzijn.

Deze Japanse massage leunt dicht aan bij acupunctuur. Het principe schuilt in de naam zelf en maakt deel uit van de traditionele oosterse geneeskunde. 'Shi' betekent 'vingers', 'atsu' staat voor 'druk'. Met andere woorden, de masseur behandelt je lichaam door al dan niet stevig druk uit te oefenen gedurende een korte of lange tijd.

Door haar van oorsprong Japanse roots, wordt de shiatsu massage in Japan ook officieel erkend als therapie en vormt ze sinds 1954 een volwaardige geneeskundige discipline. Allemaal goed en wel, maar wat is het effect van een shiatsu massage? Simpel: een shiatsu massage zorgt ervoor dat je gezond blijft door je vitale energie te stimuleren of te herstellen, hoewel dit spiritueel begrip geen volwaardig equivalent heeft in het Westen.

Bovendien zorgt een shiatsu massage ervoor dat je volledig ontspant en krijgt je organisme een boost tijdens een moment van puur welzijn. Shiatsu wordt vaak liggend op een massagemat beoefend (Beste Massage Bij U In Maastricht). Sommige masseurs behandelen patiënten ook terwijl die op een stoel zitten. Een shiatsu massage wordt gegeven bovenop lichte kleding en zonder massageolie.

En dan hebben we het nog niet over de prijs van een shiatsu massage! Onze oplossing? Onze massagestoelen en andere massage apparaten. Ze vervangen het werk van een professional uiteraard niet, maar kunnen een bijkomende oplossing vormen. Voortaan heb je je welzijn dus zelf in handen.

Massage Therapie Maastricht - goedkoop

De Shiatsu massage is gericht op het opheffen van blokkades en ervoor te zorgen dat het lichaam weer als een geheel gaat voelen. Hierdoor komt het lichaam, ondanks de ziekte, meer in evenwicht. Tijdens de shiatsu massage wordt druk met de handen/vingers (shi=vinger en atsu=druk) van de therapeut uitgeoefend op bepaalde punten van het lichaam.

Echter bij shiatsu wordt op (bijna) alle punten, die op een meridiaan liggen, druk uitgeoefend. Het is een zachte massage, er wordt niet geforceerd of pijn gedaan. Omdat door het voelen en ervaren van pijn en malaise men moeizamer en minder volledig gaat ademen, is er minder opname van zuurstof. cupping massage maastricht.

Massage Maastricht Scharnerweg - goedkoopMassage Maastricht Aanbieding - goede recensies

Tijdens een chemokuur krijgen kankerpatiënten veel gifstoffen toegediend die de tumor moeten doden maar wel in het hele lichaam terecht komen. Gezonde cellen worden door de chemokuur ook aangetast, alleen kan een gezonde cel er in principe beter tegen. Algemene klacht van kankerpatiënten die met chemo worden behandeld is moeheid, misselijkheid en een algeheel malaise gevoel.

Japanse drukpuntmassage die bestaat uit het geven van druk, met behulp van duimen, vingers en handpalmen, op het lichaam. Shiatsu versterkt uw basisconditie, vitaliseert, ontspant en kalmeert. De weldadige werking van een Shiatsu massage werkt verlichtend bij stress, spier en gewrichtsklachten aan nek, rug, schouders en ledematen - gezichtsmassage technieken. Onze professionele masseurs werken op een traditionele Japanse matras van katoen (futon) die op de grond ligt.

U kunt kiezen uit een 25 minuten of 50 minuten massage. > 7 dagen 7- 2 dagen < 2 dagen € 36,50 € 38,50 € 42,50 > 7 dagen 7- 2dagen < 2 dagen € 57,50 € 60,- € 67,50 Shiatsu is een Japans massagesysteem waarvan het ontstaan voor een deel is terug te voeren op de traditionele Chinese geneeskunde.

Er wordt uitgegaan van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen (meridianen) die over het gehele lichaam lopen. Door verkeerde leef- en voedingsgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging, of juist eenzijdig gebruik van het lichaam, emotionele of lichamelijke inspanningen wordt de levensenergie soms verstoord.

Thaise Massage Maastricht Meerssenerweg - goede recensies

De kracht van Shiatsu is dat naast een genezende werking ook sprake is van een preventieve werking. Shiatsu gaat ervan uit dat het gezicht de spiegel is van alle lichaamsfuncties. Zo kan een schoonheidsspecialist, die Shiatsu massage toepast, een relatie leggen tussen steeds terugkerende puistjes op dezelfde plaats (de huidconditie) en een orgaan (de bron waar energieverstoringen ontstaan).

We are using cookies to give you the best experience on our website - cupping massage maastricht. This allows you to share information via social media and we can adjust the content of the site to your preferences. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in settings.

Foot Massage Maastricht - informeer hierMuehums Thaise Massage Salon 6216 Pv Maastricht - bel voor een afspraak

Shiatsu is een alternatieve geneeswijze gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde In een shiatsu massage wordt de energiestroom in jouw lichaam beïnvloed met druk van duim, handpalm of elleboog, rotaties en strekkingen. Shiatsu massage nodigt jouw lichaam uit tot zelfherstel en ruimte voor een nieuwe balans. Klachten verminderen of verdwijnen.

Wil je een indruk krijgen van een shiatsu massage? Kijk dan eens naar deze video’s (Top Massage Maastricht). Net als in acupunctuur en de Chinese kruidenleer speelt bij shiatsu de stroom van Qi, energie, een sleutelrol. Oosterse culturen gaan uit van universele energie (Ki, Qi, Chi, Prana). Dit vind je terug in de energie van de natuur, de macrokosmos. cupping massage maastricht.

Voor je lichaam, de microkosmos, gelden dezelfde universele wetten als in de natuur. Als je bijvoorbeeld te weinig rust neemt, onregelmatig eet of bovenmatig emoties ervaart, dan kun je uit balans raken en hierdoor klachten ontwikkelen. Klachten zijn een signaal van je lichaam dat het anders moet (cupping massage maastricht). Shiatsu massage kan je helpen bij het vinden van deze andere weg.

Alhoewel we allemaal het gevoel kennen van geen of weinig energie, wordt in de Westerse gezondheidsleer energie als iets vanzelfsprekends ervaren. De oude Chinezen onderscheiden echter veel verschillende vormen van energie in het lichaam: Vloeistoffen (Jin-Ye’s), Bloed (Xue), Jing (oer-energie), Shen (geestelijke energie) (cupping massage maastricht). Qi is van nature neutraal. Om de kwaliteit van Qi beter te duiden, komt het Taoïstische concept van yin-yang van pas.

Wellness Massage Maastricht - bel voor een afspraakYin staat hierin voor het donkere, verborgen deel. Yin is voedend, naar binnen gericht. Yang staat voor het lichte, zichtbare deel. Yang is verspreidend, naar buiten gericht. Yang staat voor de hemel. Yin staat voor de aarde. De mens leeft tussen hemel en aarde en bevat dezelfde polariteiten. Qi is ook te verdelen naar Yin en Yang.

Navigation

Home

Latest Posts

Erkende Reiki Opleiding

Published May 10, 22
6 min read

Thuisstudie Energetisch Therapeut

Published Apr 30, 22
6 min read

Opleiding Holistic Coach

Published Apr 26, 22
6 min read